GDJE VRŠITE ISPORUKE NARUDŽBI?

Slanje narudžbi se vrši na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

KAD ĆE MOJA NARUDŽBA BITI ISPORUČENA?

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene narudžbe i dostupnosti naručenih proizvoda. Ako neki od proizvoda nije dostupan u trenutku naručivanja, moguća su čekanja i do 8 dana. Ako naručeni proizvod ne može biti dostupan u tom roku bit ćete obavješteni. Poslane narudžbe stižu u roku 48 sati od trenutka slanja u veće gradove. Za ostale gradove vrijeme dostave je između 48 – 72 sata. Duža vremena dostave mogu nastati za vrijeme praznika i neradnih dana.

ApotekaViva24 web shop ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog netačne ili nepotpune adrese, više sile ili problema u saobraćaju.

KAD OSTVARUJEM BESPLATNU DOSTAVU?

Da bi ostvarili besplatnu dostavu, na željenu adresu, potrebno je da narudžba dostigne ili pređe iznos od 100 KM. Za dostavu narudžbe koja ne prelazi navedeni iznos od 100 KM, trošak se naplaćuje u iznosu navedenom u procesu naručivanja i zavisi od odabranog načina dostave.

DOSTAVILI STE MI POGREŠAN PROIZVOD, ŠTA SAD?

U slučaju da je isporučeni proizvod različit od onog koji ste naručili i platili, naručeni proizvod će vam biti dostavljen besplatno u roku 8 dana od zaprimanja obavijesti o pogrešnoj isporuci. Ako to nije moguće, imate pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda i cijene dostave. Također, dužni ste bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod, putem organizirane kurirske službe.

DOSTAVLJENI PROIZVOD JE OŠTEĆEN, ŠTA SAD?

Osoblje ApotekaViva24 web shopa pregleda ispravnost, oštećenja i rokove upotrebe naručenih proizvoda, prije slanja. Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.

ODBIJAM PREUZETI NARUDŽBU, ŠTA SAD?

Ukoliko kupac ne preuzme narudžbu ili odbije preuzeti narudžbu bez valjanog razloga, PZU Apoteke Viva zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.