Korisnici su dužni prije početka korištenja web stranice apotekaviva24.ba, privatne zdravstvene ustanove Apoteka Viva sa sjedištem u Cazinu, Bosna i Hercegovina, Mala Lisa bb, upoznati se s općim uvjetima poslovanja web stranice. Pristupanjem web stranici ili korištenjem bilo kojeg dijela njezinog sadržaja korisnik prihvaća opće uvjete poslovanja web stranice kao i sva ostala pravila i uvjete korištenja web stranice i usluga koje se putem nje pružaju. Korisnici su saglasni da neće koristiti web stranicu na način da štete autorima ili trećim osobama, te prihvaćaju sve rizike korištenja web stranice i usluga. Ukoliko se korisnik ne slaže s navedenim, dužan je prestati koristiti web stranicu i usluge koje se putem nje pružaju.

Sadržaj web stranice zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu privatne zdravstvene ustanove Apoteka Viva.

Korisnici koriste web stranicu na vlastitu odgovornost. Privatna zdravstvena ustanova Apoteka Viva ni na koji način nije odgovorna za štetu koju korisnik može pretrpjeti korištenjem web stranice apotekaviva24.ba. Autori i druge fizičke ili pravne osobe uključene u stvaranje, proizvodnju i distribuciju apotekaviva24.ba web stranice nisu odgovorni ni za kakvu štetu nastalu kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja iste.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih internet stranica nad kojima Apoteka Viva nema kontrolu. Apoteka Viva nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije. Apoteka Viva zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.