KO IMA PRAVO NA POVRAT ROBE?

Svi kupci ApotekaViva24 web shopa imaju pravo na povrat robe (jednostrani raskid ugovora).

KO SNOSI TROŠKOVE POVRATA ROBE?

Kupci troškove povrata robe snose sami.

KOJI JE ROK ZA POVRAT ROBE?

Rok za povrat robe je 8 dana od dana primanja proizvoda.

KAKO MOGU IZVRŠITI POVRAT ROBE?

Da bi kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat robe), mora obavijestiti osoblje ApotekaViva24 web shopa o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka od 8 dana i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu PZU Apoteka Viva, Mala Lisa bb, 77220 Cazin ili elektroničkom poštom na e-mail info@apotekaviva24.ba, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, adresu elektroničke pošte, broj fiskalnog računa. Potvrdu o primanju izjave o jednostranom raskidu ugovora (povratu robe) prodavatelj će dostaviti potrošaču bez odgađanja, elektroničkom poštom.

ŠTA KAD ZATRAŽIM POVRAT ROBE? NAKON KOJEG VREMENA MORAM VRATITI PROIZVOD?

Nakon što zatražite povrat, kontaktirat će vas naše osoblje i dati upute za izvršenje povrata. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka unaprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastiti za primanje robe. Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

UKOLIKO VRATIM PROIZVOD, DA LI ĆU DOBITI PUNI IZNOS KOJI SAM PLATIO/LA?

Ukoliko pregledom proizvoda utvrdimo da je vraćena roba neoštećena i u originalnoj ambalaži, vratit ćemo vam puni iznos na tekući račun ili kreditnu karticu.

ŠTA AKO JE VRAĆENA ROBA OŠTEĆENA?

Ako roba nije u odgovarajućem stanju (korištena i oštećena ili je originalna ambalaža oštećena), nismo u mogućnosti izvršiti povrat novca. Također morat ćete platiti poštarinu u iznosu od 7.00 KM kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.