Apipharma Hemopropin mast 40g

Apipharma Hemopropin mast 40g
Šifra proizvoda: AC08588


Cijena:
15.50 KM

Pogledaj sve od brenda Apipharma >>

Hemopropin mast

Hemopropin mast s tinkturom propolisa i tinkturom kamilice je prirodno sredstvo za ublažavanje simptoma koji prate hemoroide. 

Propolis, koji u narodu nosi naziv prirodni antibiotik, ima znanstveno dokazano djelovanje na oštećenu kožu i sluznicu. U svom sastavu ima vrlo mnogo različitih djelotvornih spojeva od kojih se posebno izdvajaju flavonoidi. 

Njihovo antibakterijsko, antimikotičko, antivirusno, antiflogistično, lokalno anestetsko te biostimulativno djelovanje u kombinaciji s protuupalnim djelovanjem tinkture kamilice smanjuje nadraženost upaljene sluznice debelog crijeva, uklanja bol, smanjuje krvarenje, pečenje i svrbež te djeluje adstringirajuće tako da dolazi do bržeg zarastanja oštećenih dijelova rektuma.

Hemopropin mast s propolisom preporučujemo kod unutrašnjih i vanjskih hemoroida:

  • za ublažavanje peckanja, svrbeža i zaustavljanje krvarenja
  • za smanjenje upale i otekline hemoroidalnih čvorića
  • za pospješivanje zacjeljivanja oštećene sluznice rektuma uzrokovane tvrdom stolicom
  • za smanjenje boli
  • za preventivu u sprječavanju nastanka hemoroida


UPOTREBA

Za vrijeme akutnih tegoba, na čist analni otvor nanijeti Hemopropin mast s propolisom ujutro i navečer. Kasnije, kad se simptomi smire, primjenjivati samo navečer. Mast se može primjenjivati i pomoću aplikatora koji se namjesti na tubu umjesto zatvarača. Prije uporabe treba skinuti štitnik sa vrha aplikatora.