Apipharma Vitarojal Classic 1000mg 10 ampula

Apipharma Vitarojal Classic 1000mg 10 ampula
Šifra proizvoda: WA08880


Cijena:
29.00 KM

Pogledaj sve od brenda Apipharma >>

Apipharma Vitarojal Classic 1000mg

Vitarojal® classic 1000 mg sadrži matičnu mliječ koja je prirodni biostimulator organizma. Svaka ampula sadrži 333,33 mg liofilizirane matične mliječi što odgovara 1000mg svježe matične mliječi. Matična mliječ (gelee royale) je najvrijedniji i najcjenjeniji proizvod pčela. Predstavlja izlučevinu posebnih žlijezda mladih pčela radilica kojom se hrani matica i mlade ličinke do tri dana starosti. Matična mliječ je neposredno  odgovorna za zadivljujuću plodnost, vitalnost i dugovječnost matice. Svaka ampula sadrži vitamin C i mineral cink koji doprinose funkcioniranju imunološkog sustava. Vitarojal® classic 1000 mg ugodnog je okusa na naranču. Proizvod se može koristiti direktno iz ampule ili se može razrijediti u čaši vode ili soka. Preporuča se za jačanje organizma posebno u periodima kada su prehlade, viroze i gripe najčešće.


UPOTREBA

Prije upotrebe promućkati!                                                           

Djeca od 4 do 12 godina uzeti 1/2 ampule (5 ml) dnevno, prema potrebi 1 ampulu.                                                         

Djeca starija od 12 godina i odrasli uzeti 1 ampulu (10 ml) dnevno.                                                                                             

Preporučuje se razrijediti sadržaj u čaši vode ili voćnog soka. Moguće je proizvod primijeniti nekoliko puta godišnje posebno na prijelazu godišnjih doba.  Stajanjem može nastati talog koji nestaje mućkanjem ampule. 


Čuvati na suhom mjestu u originalnom pakiranju, na temperaturi do 25°C, zaštićeno od topline i izravne sunčeve svjetlosti.