Curaprox Perioplus Forte 0.20 tečnost 200ml

Curaprox Perioplus Forte 0.20 tečnost 200ml
Šifra proizvoda: IQ47854


Cijena:
18.50 KM

Pogledaj sve od brenda Curaprox >>

Curaprox Perioplus Forte 0.20 tečnost

Najsnažniji antibakterijski učinak.

Koncentracija klorheksidina: 0,2 %. 

Perio Plus+ Forte je savršen za kratkotrajnu upotrebu prije i nakon invazivnih dentalnih zahvata. Pouzdan. I vrlo učinkovit.

Perio Plus+ Forte sredstvo za ispiranje usta sa 0,2 % CHX i CITROX/P formulom.

Aktivne tvari:

  • Klorheksidin diglukonat 0,2 % za dokazanu kemijsku kontrolu bakterija
  • CITROX®/P Formula - Prirodni ekstrakt gorke naranče u kombinaciji s polilizin aminokiselinama za dugotrajno antibakterijsko djelovanje
  • Ksilitol za ugodan okus, zaštitu od karijesa i snažnije zube
  • PVP/VA za vrlo učinkovit zaštitni film na zubima, desnima i sluznici
  • Bez alkohola

CHX + priroda

Doktori dentalne medicine preporučuju klorheksidin gotovo 70 godina i to s dobrim razlogom: djeluje. Pored klorheksidin diglukonata, Perio Plus+ sadrži prirodne bioflavonoide dobivene iz gorke naranče (Citrus aurantium amara): CITROX.

Još snažniji učinak

CITROX bioflavonoidi imaju snažna antibakterijska svojstva. CITROX dodatno pojačava antibakterijski učinak klorheksidina. Perio Plus+ je izuzetno učinkovit zahvaljujući kombinaciji CITROX-a i klorheksidin-diglukonata.

Predstavljamo CITROX/P formulu

CITROX dolazi izravno iz prirode. Prirodni je bioflavonoid dobiven iz gorke naranče (Citrus aurantium amara) i vrlo je učinkovit u borbi protiv bakterija, virusa i gljivica. Kako bi se osiguralo dobro prijanjanje na zube, desni i sluznicu za dugotrajni učinak, CITROX/P se kombinira s drugim prirodnim sastojkom - polilizin aminokiselinama, u formuli CITROX/P.

Ugodnog je okusa i ne utječe na promjenu osjeta okusa. 

Zahvaljujući CITROX-u i aromi razvijenoj od strane stručnjaka za aromu tvrtke Givaudan, Perio Plus+ ima ugodan okus. Osim toga, Perio Plus+ ne utječe promjenu osjeta okusa.


UPOTREBA

Ujutro i uvečer ispirati usta sa rastvorom.