Novelius Medical HydroCollagen 28 vrećica

Novelius Medical HydroCollagen 28 vrećica
Šifra proizvoda: QT31369


Cijena:
95.00 KM

Pogledaj sve od brenda Novelius Medical >>

Novelius Medical HydroCollagen

Novelius Medical Hydrocollagen nastao je kao plod dugogodišnjeg iskustva i znanja dermatologa i nutricionista u kombinaciji s tehnologijom vodećeg francuskog laboratorija na području kolagenskih peptida.

Novelius Medical Hiydrocollagen sadržava pomno odabrane kolagenske peptide najvišeg razreda kvalitete dobivenih od DIVLJE RIBE. Obrađeni su tako da se u želucu ne razgrađuju dodatno, nego se netaknuti apsorbiraju u krvotok i od tamo u ciljana tkiva u kojima je prisutan nedostatak kolagena (crijeva, žile, mišići, zglobovi, kosti, koža, kosa, nokti, rožnica oka…). Obogaćen je optimalnim omjerom aminokiselina koje su ključni građevni elementi svih tipova kolagena u tijelu. 

Odlikuje ga apsorpcija od čak 98 %.

Za Novelius Medical Hydrocollagen klinički je dokazano da poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću i gustoću kose te sprječava nastanak dubinskih bora.


UPOTREBA

Preporučena dnevna doza: 1 do 2 vrećice na dan. 

Umiješajte sadržaj vrećice u 200 ml vode ili tekućine po svojem izboru i miješajte dok se potpuno ne rastopi jer se tako najbrže apsorbira u organizam. Konzumirajte proizvod najmanje 3 mjeseca.