Apipharma Vitarojal Forte 2000mg 10 ampula

Apipharma Vitarojal Forte 2000mg 10 ampula
Šifra proizvoda: IR80879


Cijena:
37.00 KM

Pogledaj sve od brenda Apipharma >>

Apipharma Vitarojal Forte 2000mg

Vitarojal® forte 2000 mg ugodnog je okusa kruške koji je dobro prihvaćen od strane djece i odraslih. Proizvod se može koristiti direktno iz ampule ili se može razrijediti u čaši vode ili soka. Preporuča se za jačanje organizma posebno u periodima kada su prehlade, viroze i gripe najčešće, također zahvaljujući cinku u svom sastavu proizvod doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Dodatak minerala selena doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Sadrži Cink koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema.

Sadrži Selen koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. 


UPOTREBA

Prije upotrebe promućkati!

  • Djeca od 12 do 18 godina starosti uzeti 1/2 ampule (5 ml) dnevno.
  • Osobe iznad 18 godina starosti i odrasli uzeti 1 ampulu dnevno.

Preporučuje se razrijediti sadržaj u čaši vode ili voćnog soka. Moguće je proizvod primijeniti nekoliko puta godišnje posebno na prijelazu godišnjih doba. Stajanjem može nastati talog koji nestaje mućkanjem ampule.

Jedna ampula sadrži 666.67 mg liofilizirane matične mliječi što odgovara 2000 mg svježe matične mliječi.

Vitarojal® forte 2000 mg sadrži matičnu mliječ koja je prirodni biostimulator organizma. Svaka ampula sadrži 2000 mg matične mliječi. Matična mliječ (gelee royale) je najvrijedniji i najcjenjeniji proizvod pčela. Predstavlja izlučevinu posebnih žlijezda mladih pčela radilica kojom se hrani matica i mlade ličinke do tri dana starosti. Matična mliječ je neposredno  odgovorna za zadivljujuću plodnost, vitalnost i dugovječnost matice.