Avene Cleanance comedomed koncentrat protiv nepravilnosti 30ml

Avene Cleanance comedomed koncentrat protiv nepravilnosti 30ml
Šifra proizvoda: OG32567


Cijena:
36.50 KM

Pogledaj sve od brenda Avene >>

Avene Cleanance comedomed koncentrat protiv nepravilnosti

Cleanance comedomed koncentrat namijenjen je za masnu kožu sklonu nepravilnostima, masnu kožu s prištićima i miteserima, sklonu nastanku akne. 

Primjena je moguća od 12 godine. 

Čista koža, sužene pore, umanjene nepravilnosti. 

Jednostavan i praktičan za primjenu , zahvaljujući bočici sa pumpicom dozatorom. Jedan potisak na pumpicu dovoljan je dovoljan je za pravu dozu proizvoda. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s anti-akne lijekovima (osim oralnog izotretinoina). Miris proizvoda povezan je sa njegovom snažnom djelatnom tvari, brzo nestaje i nema uticaj na djelovanje proizvoda. 

Nanesite dva puta dveno na cijelo lice. 

Cleanance Comedomed koncentrat je i dobra podloga za šminku.

Koncentrirana njega s brzom i dugotrajnom učinkovitošću protiv nepravilnosti. Ovaj proizvod nove generacije dugotrajno poboljšava kvalitetu vaše kože. Nepravilnosti su značajno smanjene, koža je matirana tokom dana, a pore su sužene. 

NOVI PRISTUP: bori se protiv otvorenih i zatvorenih komedona (mitesera i prištića) i ograničava njihovu ponovnu pojavu, djelujući na stadij početka njihovog nastajanja, mikrokomedone. 

Inovativan djelatni sastojak: 

Comedoclastin: biljni djelatni sastojak, ekstrakt sjemena sikavice, s patentiranim svojstvima, koji djeluje u trenutku nastajanja komedona i ograničava njihovo ponovno pojavljivanje. 

Avene termalna izvorska voda: prirodni djelatni sastojak s umirujućim i anti-iritirajućim djelovanjem na kožu.