Dermedic Oliage dnevna krema 50ml

Dermedic Oliage dnevna krema 50ml
Šifra proizvoda: WQ96941


Cijena:
39.85 KM

Pogledaj sve od brenda Dermedic >>

Dermedic Oliage dnevna krema

Specijalistička njega kože u perimenopauzalnom periodu obnavlja specifične karakteristike mlade kože kao što su: elastičnost, kohezija, hidratacija i glatkoća.

Poboljšava elastičnost kože, zaglađuje bore i hidrira - pročišćeni peptidi lista artičoke zajedno sa vitaminima A, E i D prirodnog porijekla stimulira sintezu kolagena i smanjuju degradaciju matrice kože. Oni normalizuju rast keratinocita i čine strukturu kože zgusnutijom. Kao rezultat, kožno tkivo vraća svoju elastičnost, tonus i pravilnu vlažnost, konture lica postaju mekše a lice zategnuto. 

Osigurava termoregulaciju kože - hladi prekomjerno zagrijanu kožu i štiti je od povećanja temperature tokom menopauzalnih vrućina. Obnovljena i pravilno navlažena koža sa kondenzovanom strukturom kolagena i elastinskih vlakana postaje otpornija na promjene temperature.

Formula protiv zagađenja stimulira zaštitnu funkciju epidermisa. Formula štiti kožu od uticaja klimatizacije i vanjskog okruženja, uključujući prodiranje čestica u strukturu kože.

  • Popravlja i zateže kožu lica
  • Smanjuje bore
  • Formula protiv zagađenja

Preporučena za dnevnu njegu osjetljive kože lica, vrata i dekoltea sa vidljivim znacima starenja (mimičke, gravitacijske i strukturne bore).


UPOTREBA

Nanijeti ravnomjeran sloj na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Ostaviti da se upije.