JadroMel Detobel Complex 60 kapsula

JadroMel Detobel Complex 60 kapsula
Šifra proizvoda: HI20175


Cijena:
56.00 KM

Pogledaj sve od brenda JadroMel >>

Detobel Complex

DETOBEL COMPLEX formula doprinosi zdravlju jetre. Potiče razgradnju masnoća, smanjuje nivo holesterola i triglicerida, doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina, potiče obnovu stanica jetre i regulira rad žuči. Ova prirodna kombinacija ljekovitih sastojaka preporučuje se za detoksikaciju organizma jer potiče metabolizam masnoća, izbacuje toksine i teške metale iz organizma i pomaže pri očuvanju zdravlja jetre i krvožilnog sistema.

Jetra je centar metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Njezin ključni zadatak je neutralizacija toksičnih tvari pa je slobodno možemo zvati tvornicom našeg organizma.
Suvremeni život sa sobom donosi i opterećenje sve većeg zagađenja okoline, ali i sve veću prisutnost raznih hemikalija iz okoliša, hrane, kozmetičkih preparata, vode. Razni lijekovi, alkohol, virusi, utjecaj hemikalija iz okoliša te razne toksične tvari koje se ponekad ne mogu izbjeći ostavljaju trag na jetri. Jetra je i metabolički i probavni organ kojem je povremeno potrebno pomoći jer je njezin normalan rad presudan za održavanje dobrog zdravlja.


UPOTREBA

Dvije kapsule dnevno, nakon jela.